The solid team

Wij ontwikkelen mobiele applicaties voor ondernemers.

We are

a solid team

Jan

Co-owner
Administration & finance
Jan

Aangenaam, mijn naam is Jan van Laar en ik ben medeoprichter van SolidApps. 

Als medeoprichter van SolidApps is mijn uitgangspunt; een app voor iedereen betaalbaar maken. Na 40 jaar gewerkt te hebben voor de Nederlandse overheid zal ik mij nu inzetten voor SolidApps op het administratieve vlak

Patrick

Co-owner
Project manager
Patrick

Aangenaam, mijn naam is Patrick Lasker en ik ben medeoprichter van SolidApps. 

Tijdens mijn avontuur bij de Koninklijke Marechaussee wist ik al dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden. Niet zomaar één, maar iemand die zich wilde inzetten om kleine ondernemers te helpen. Ik ben een webdesign bedrijf begonnen voor o.a. de MKB-er en ZZP-er. Deze stap heeft mij in contact gebracht met fantastische mensen die dezelfde visie hebben en zo is o.a. SolidApps ontstaan. 

Lucas

Co-owner
Marketing & sales manager
Lucas

Aangenaam, mijn naam is Lucas Labots en ik ben medeoprichter van SolidApps.

Na een aantal jaren in Duitsland te wonen en werken kriebelde het om weer terug te gaan naar Nederland. De Duitse kwaliteit en Pünktlichkeit breng ik nu in bij SolidApps, samen met een ander soort focus. Voor mij staat de mens, jij, altijd op één. Een product of service moet een positieve meerwaarde voor jou en andere leveren. Daarnaast is koken en een gezonde levensstijl een passie en is het een vreemde dag als ik niet twee keer per dag in de keuken sta.

Jasper

Co-owner
Marketing & sales manager
Jasper

Aangenaam, mijn naam is Jasper van Laar en ik ben medeoprichter van SolidApps.

Na mijn studie International Business & Languages ben ik begonnen als commercieel medewerker. Hierdoor ben ik samen met Lucas verantwoordelijk voor de marketing en sales van SolidApps. Met deze kennis en mijn passie voor digitaal design, breng ik samen met jou de mooiste app tot leven. 

Visie

Aangenaam, wij zijn Jan, Patrick, Lucas en Jasper. Wij zijn SolidApps.

Ons bedrijf is een collectief van geweldige mensen die ernaar streven om een prachtig product neer te zetten. Wij zijn zelf ondernemers en weten dus hoe kostbaar jouw tijd is. Verder houden wij van praktisch en eerlijk advies. Onze werkwijze is transparant dus geen kleine lettertjes en extra kosten achteraf.

Bij SolidApps staan we voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Samen maken wij het mogelijk om voor iedereen een app te realiseren tegen een laag tarief. Jij betaalt geen ontwikkelingskosten en geen administratiekosten, je betaalt per maand voor jouw eigen app.